Despre Noi

CINE SUNTEM?

 

DELTA HEATSERVICES este parte a companiei  DELTA HEAT SERVICES BV fondata in  Olanda in anul 1997.

De-a lungul timpului, DELTA HEAT SERVICES s-a extins in Belgia, Portugalia si Aruba iar, in anul 2012 a inceput sa activeze si in ROMANIA.

Cu peste 200 de angajati, am devenit pentru clientii nostri SPECIALISTI IN TRATAMENTE TERMICE!

Realizam tratamente termice la locatia clientilor sau in cadrul firmei noastre care dispune de un spatiu generos de 600 mp in care sunt amplasate cuptoarele si unitatile de tratament termic.
Construita pe o baza occidentala din punct de vedere al calitatii serviciilor, DELTA HEAT SERVICES adopta o strategie orientata catre nevoile clientului si pune la dispozitia sa cele mai bune resurse atat comerciale cat si umane.

Pe piata de profil din Romania exista  companii cu acelasi domeniu de activitate cu cel al DELTA HEAT SERVICES insa, ceea ce ne diferentiaza este:

CALITATE

PROFESIONALISM

FLEXIBILITATE

La DELTA HEAT SERVICES, noi, specialistii in tratamente temice, incercam intotdeauna sa oferim sau sa gasim solutii tehnice cat si financiare pentru oricare dintre cererile de oferta pe care le primim si invatam necontenit din noile tactici fiind mereu in pas cu noile tehnologii.
Ducem la bun sfarsit orice poiect in care ne angrenam si oferim siguranta prin garantarea lucrarilor noastre prin sistemul integrat de management al companiei, prin certificatele ISO obtinute dar si prin inalta calificare a angajatilor nostri.